Recent Activity

Typesort icon Title Author Replies Last Post
Forum topic net::dns package problem copperlatern 10 years 24 weeks ago
Forum topic How to install Strptime n770 1 11 years 28 weeks ago
Forum topic PPM ERROR ppm install failed: DBD::SQLite::db selectrow_array failed: skelton_c 1 2 years 34 weeks ago
Forum topic Net-SSH-Perl shayne 1 7 years 40 weeks ago
Forum topic PPM and PerlCritic GUIs crash after upgrading to ActivePerl-5.16 on Mac OS X 10.8.1 sbull 11 6 years 36 weeks ago
Forum topic ActiveTcl 8.4 Community Edition for Linux with threading support sfaiqh 1 8 years 34 weeks ago
Forum topic Sooo...no 32 bit - xp version anymore? toddmtn 1 10 years 12 weeks ago
Forum topic Private Messages in Manage My Account? mtthw.cmpbll 12 years 29 weeks ago
Forum topic Mac ActiveTcl installer not signed? lloydwood 3 years 5 weeks ago
Forum topic Teapot on OS X alanfolsom 4 9 years 7 weeks ago
Forum topic Local repository didn't work, remote repository did ? jupiterferris 6 years 47 weeks ago
Forum topic Tk missing in v5.24.1.2402 and v5.22.3.2204 isti_taki 1 2 years 12 weeks ago
Forum topic PPM installing CGI::Application::Plugin::TT failed faceoff 1 10 years 12 weeks ago
Forum topic OpenOffice::OODoc module fails jmgdoc 11 years 15 weeks ago
Forum topic Missing GD module Stickybit 1 12 years 25 weeks ago
Forum topic Installation question about the location of modules installed using ppm rhema316 1 5 years 19 weeks ago
Forum topic PPM installation does not initiate for String-CRC32 package ngujarathi 3 1 year 32 weeks ago
Forum topic Problem concerning packages in executing make daverogers 9 years 3 weeks ago
Forum topic critcl error (does not find Config milarepa 2 8 years 26 weeks ago
Forum topic PPM for Perl 5.12 is Frozen grahams 31 weeks 2 days ago
Forum topic Difficulty Installing Email-Valid and HTML-Entities Using PPM steven.arrington 11 years 8 weeks ago
Forum topic MSI install of Activeperl build 820 fails under Windows NT AdrianW 3 12 years 18 weeks ago
Forum topic Error / bug -- Unable to install packages patrick23r2 1 5 years 14 weeks ago
Forum topic ppm not working with active perl 5.14 rkshyam 7 years 25 weeks ago
Forum topic Problem accessing http://ppm4.activestate.com/MSWin32-x64/5.16/1601/package.xml through PPM nlebouthillier 4 6 years 27 weeks ago