Recent Activity

Typesort icon Title Author Replies Last Post
Forum topic bug report: search doesn't search username jasond 2 8 years 20 weeks ago
Forum topic Problems installing HTML::Strip dcoup 1 9 years 14 weeks ago
Forum topic Keywords for binding events jpuu 4 9 years 26 weeks ago
Forum topic Getting All Perl Packages james_parsons 1 6 years 11 weeks ago
Forum topic Installation problem mzel 3 10 years 32 weeks ago
Forum topic PPM and VISTA Business Edition waoswald 11 years 42 weeks ago
Forum topic Perl installtion using nmake is very slow kempofighter 1 8 years 14 weeks ago
Forum topic No ppm GUI stilesx 4 7 years 49 weeks ago
Forum topic thread::send with upvar variable not working? tombert 1 9 years 11 weeks ago
Forum topic When will 5.18.2 be released? eddyjpn 5 5 years 43 weeks ago
Forum topic _sqlite3.so library missing in Python 2.6 for AIX gduval 2 10 years 9 weeks ago
Forum topic can't find DBD::Informix in PPM perl_study 11 years 36 weeks ago
Forum topic Net-SSH-Perl shayne 1 8 years 10 weeks ago
Forum topic Script using DBI doesn't work after mysql upgrade elbuscador 12 years 47 weeks ago
Forum topic ActiveTcl 8.4 Community Edition for Linux with threading support sfaiqh 1 9 years 4 weeks ago
Forum topic exp_interact niobe 3 10 years 21 weeks ago
Forum topic PerlScript support for Windows Server 2008 64 bit servers milhouse 1 7 years 10 weeks ago
Forum topic ActivePython installation error on Solaris 10 mmmpork 11 years 30 weeks ago
Forum topic Remember me on the main site hcgtv 3 12 years 44 weeks ago
Forum topic Tk missing in v5.24.1.2402 and v5.22.3.2204 isti_taki 1 2 years 35 weeks ago
Forum topic Is GLIBC_2.14 a minimum requirement? - Would GLIBC_2.17 be supported then? cmh2890 1 2 years 21 weeks ago
Forum topic ppm install failed for AnyEvent::RabbitMQ mastronardif 2 7 years 24 weeks ago
Forum topic Python download for Vista 64 bit timejumper2020 2 10 years 41 weeks ago
Forum topic PPM installation does not initiate for String-CRC32 package ngujarathi 3 2 years 2 weeks ago
Forum topic critcl error (does not find Config milarepa 2 8 years 49 weeks ago