Recent Activity

Type Title Authorsort icon Replies Last Post
Forum topic Perl lib version (v5.8.8) doesn't match executable version (v5.8.3) WingedRaptor 3 12 years 45 weeks ago
Forum topic Windows 7 error winperl 1 9 years 22 weeks ago
Forum topic How I got XML-LibXSLT v1.70 to work on my machine winstonjenks 3 8 years 25 weeks ago
Forum topic Win32:API not installing on windows 7 wireb 10 years 17 weeks ago
Forum topic PPM Proxy and NTLM authentication Witt 3 6 years 44 weeks ago
Forum topic Python imports old Tk 8.4 instead of 8.5 wonko_the_sane 4 10 years 22 weeks ago
Forum topic Does ActivePython see ActiveTcl installation? wordtech 1 13 years 20 weeks ago
Forum topic Could not uninstall ActiveTcl 8.5.8.2 wricken 2 9 years 12 weeks ago
Forum topic Windows 7 x64 Installation Problem wss2 1 8 years 43 weeks ago
Forum topic How to get the Active Python documentation search engine running? wuerger 1 year 45 weeks ago
Forum topic Error after install wwwalton 1 9 years 26 weeks ago
Forum topic PerlShell (psh) error xaero 9 years 43 weeks ago
Forum topic How to do in-place upgrade of Perl xaero 3 9 years 41 weeks ago
Forum topic Installing active perl in lubuntu: Paths? Man? xander2077 1 3 years 26 weeks ago
Forum topic .pl file associations for multiple users in Windows 7 xtr33me 9 years 46 weeks ago
Forum topic DBD::mysql not in ppm xtrasns 1 12 years 8 weeks ago
Forum topic ActiveState Python 2.6.2.2 behaves different with/without explicit python.exe in front of .py file (Check the attached image) xun.zhou@bentley.com 1 8 years 45 weeks ago
Forum topic Installing manually only ActiveScripting? xyzzy 1 7 years 36 weeks ago
Forum topic Trouble with PPM and @INC yakatz 9 years 22 weeks ago
Forum topic no host option provided youngcsong 11 years 39 weeks ago
Forum topic Error 12007 ActiveTCL installation. younghou 1 2 years 13 weeks ago
Forum topic Windows 10 fall creators update breaks perl for the SYSTEM user yoyoma2 2 years 17 weeks ago
Forum topic Cannot install mod_perl yuri 10 years 35 weeks ago
Forum topic ppm gui failed: DBI connect yuriymos 1 1 year 19 weeks ago
Forum topic using ppm thru a proxy Yvetteb 3 6 years 27 weeks ago