Recent Activity

Typesort icon Title Author Replies Last Post
Forum topic Links to other web-sites SilasTheMonk 11 years 19 weeks ago
Forum topic ppm install Excel-Writer-XLSX - failed 500 Can't connect to ppm4.activestate.com:80 jg793 1 3 years 16 weeks ago
Forum topic PPM installation failure makoji 2 8 years 8 weeks ago
Forum topic ActivePerl repository for Mac OS X has no DBD-mysql. what to do? psychomachine 1 8 years 51 weeks ago
Forum topic Request to ActiveState from DBD::ODBC maintainer martinjevans 1 11 years 39 weeks ago
Forum topic ppm install problems... bb.asdf 1 12 years 49 weeks ago
Forum topic Getting to PPM in OSX mhong777 1 10 years 14 weeks ago
Forum topic PERL 5.6 and Windows 2003 inasser 11 years 16 weeks ago
Forum topic Submitted bug doesn't show in "My Requests" rovf 1 7 years 6 weeks ago
Forum topic lsearch -index fails on windows 7 NOT georgeanz 8 years 49 weeks ago
Forum topic Problem with DB_FIle - Solved EricR 11 years 39 weeks ago
Forum topic PPM 3.4 / DBI Installation issue kgthomps 1 5 years 32 weeks ago
Forum topic Net::DNS crash on Windows 7 64 bit chenhsien 3 7 years 40 weeks ago
Forum topic Where Do I find PPM Zip Files chazubell 1 8 years 8 weeks ago
Forum topic ActiveTcl installation on Linux Castagne 2 11 years 32 weeks ago
Forum topic install on Vista BASIC ramigi 14 12 years 43 weeks ago
Forum topic import ctypes fails annu7uch 10 10 years 5 days ago
Forum topic ActivePerl on Linux wbmp123 11 years 8 weeks ago
Forum topic Missing DLL during win 7 install unclemorty 2 4 years 39 weeks ago
Forum topic Bad Install of Win32::API on Activestate Test Servers? brightledsigns 3 6 years 41 weeks ago
Forum topic E-mail notifications kalvaro 4 7 years 40 weeks ago
Forum topic RRDs Module for Windows ActiveState Perl 5.12 pische 1 8 years 17 weeks ago
Forum topic Net::SMTP::SSL daveR 11 years 26 weeks ago
Forum topic Trouble with ActiveTCL 8.5 and the tutorial rtaylor777 3 9 years 46 weeks ago
Forum topic SSL Connect error 1408f10B Leroy.Janda_fro... 11 years 2 weeks ago