Recent Activity

Typesort icon Title Author Replies Last Post
Forum topic Please Help >> "Perl Modules" << phi 1 10 years 21 weeks ago
Forum topic missing perl module tekwiz 1 8 years 29 weeks ago
Forum topic Problems selecting /Library Tcl framework instead of /System/Library Tcl framework new_programmer 5 1 year 51 weeks ago
Forum topic ActivePerl 5.20 on Windows server 2012 kmkirk 3 3 years 11 weeks ago
Forum topic Firefly down dhorne 2 9 years 6 days ago
Forum topic How install ppm packate(net::pcap) on Mac draggen.lee 1 7 years 25 weeks ago
Forum topic How I got XML-LibXSLT v1.70 to work on my machine winstonjenks 3 7 years 49 weeks ago
Forum topic Komodo IDE @INC Does not point to installed Perl Modules on Mac OS X 10.11 El Capitan ted.davis@alcat... 3 years 24 weeks ago
Forum topic PPM 5.18 repository doesn't work matel0t 4 5 years 26 weeks ago
Forum topic How do I install DriveInfo??? dutchdavey 5 8 years 33 weeks ago
Forum topic Tooltips don't work on Community home page bcorfman 12 years 6 weeks ago
Forum topic Alien-wxWidgets 0.68 in PPM is incomplete ronk 1 1 year 23 weeks ago
Forum topic Packages installed. jain236 1 10 years 14 weeks ago
Forum topic Modules just don't work umren 1 8 years 22 weeks ago
Forum topic Win32-GUI on Windows 7 (64 bit) nickles 5 years 40 weeks ago
Forum topic How to change the perl installed path dotnetuser 1 9 years 4 weeks ago
Forum topic Documentation margins??? martinog 3 11 years 51 weeks ago
Forum topic Vanilla install - getting access is denied win 7 64 bit hugeness 1 6 years 51 weeks ago
Forum topic Request for PPM Module: PDL pdl_user 1 10 years 5 weeks ago
Forum topic Cant install Tk:TableMatrix cjh39 1 8 years 16 weeks ago
Forum topic CPAN mirror is out-of-date? jimtut 1 5 years 31 weeks ago
Forum topic Infinity redirection loop kalvaro2 8 years 51 weeks ago
Forum topic Perl 5.8 and MD5 jruffino 2 11 years 45 weeks ago
Forum topic Inlne-Java-0.63 Perl loader can't find C:\Perl64\site\lib\auto\Inline\Java\JNI\JNI.dll quercusb 2 1 year 23 weeks ago
Forum topic DBD-mysql in osx issues whmcqueary 10 years 7 weeks ago