Recent Activity

Type Titlesort icon Author Replies Last Post
Forum topic funwithdolphin 10 years 15 weeks ago
Forum topic configure: WARNING: Can't find Tcl configuration definitions Jfmxl 1 10 years 3 weeks ago
Forum topic expect_out contains junk characters like \u0007 which is making tclsh unresponsive harsha.thamma 3 years 48 weeks ago
Forum topic Extension for Hyperion Essbase using PERL 5.10.1.1007 larrywjr 2 7 years 9 weeks ago
Forum topic how to draw a table in Python 2.5 using Tkinter? nitin 7 years 33 weeks ago
Forum topic I get error as "package require tdom" cjingade 1 4 years 50 weeks ago
Forum topic Installation failed on OSX Sierra nerva 1 22 weeks 1 day ago
Forum topic Item Checking not possible with UltimateListCtrl in ULC_VIRTUAL mode washerbug 5 years 35 weeks ago
Forum topic tclsh8.5 uninstall binary fails to uninstall over ssh edwardotis 1 4 years 28 weeks ago
Forum topic Unable to install MIME-tools on system ‘Winserver 2003 R2 standard x64 SP2’ where perl version is ’ v5.8.8' sharmapriya 2 3 years 44 weeks ago
Forum topic "502 Proxy Error" Casteele 1 10 years 2 days ago
Forum topic "<< was unexpected at this time." djerveren 10 years 20 weeks ago
Forum topic "ActivePerl Win32-x64-295342" crashing using "Email::Valid" module maryhambre 1 5 years 2 weeks ago
Forum topic "Charset: ISO-8859-1 Content-Type: text/html" displayed at top of all pages bevnet 1 10 years 34 weeks ago
Forum topic "Could not access network location" error great_marko 8 years 12 weeks ago
FAQ "Error reading from file" during installation troyt 2 6 years 37 weeks ago
Forum topic "error U1073: don't know how to make '/usr/lib/perl5/5.8/cygwin/Config.pm'", on win2k, how can I solve it? ranrodrig 2 9 years 11 weeks ago
Forum topic "file name" from the "channel identifier" mocallins 3 8 years 30 weeks ago
Forum topic "get_process_ids" method of twapi package working on tkcon but not working on tclsh shyam singh 1 10 years 2 weeks ago
Forum topic "Global Sockets" james_parsons 3 years 37 weeks ago
Forum topic "Illegal declaration of subroutine Perl6::Form::form" with PerlApp 9.2.1 W7/64 gilles.maisonneuve 4 3 years 43 weeks ago
Forum topic "info script <filename>" does not work with debugger jmg 2 7 years 21 weeks ago
Forum topic "iwidgets::tabnotebook .tn" Segmentation fault jwhill2000 1 6 years 26 weeks ago
Forum topic "Mark For Install" and "Mark for Remove" buttons disable swaroop.tata@gm... 1 4 years 32 weeks ago
FAQ "No perl found at C:\perl\bin\perl.exe" when using PerlApp kevinw 10 years 23 weeks ago