HTTP Error 502.2 - Bad Gateway.... Anybody has solution???

Posted by Badriprasad on 2007-11-30 05:17

hi all,
i am on Windows Vista and using ActivePerl and IIS 7.0.
I have set all the script mapping for cgi and pl. but still having problem as follows.....

I m breaking my head for last 2 days on this Error.

Server Error in Application "Default Web Site"

--------------------------------------------------------------------------------

HTTP Error 502.2 - Bad Gateway
Description: The specified CGI application did not return a complete set of HTTP headers.

Error Code: 0x00000103

Notification: ExecuteRequestHandler

Module: CgiModule

Requested URL: http://localhost:80/cgi-bin/script1_oriya.pl

Physical Path: G:\webscripts\script1_oriya.pl

Logon User: Anonymous

Logon Method: Anonymous

Handler: CGI Script Map

Most likely causes:

The CGI process was shut down or terminated unexpectedly before it finished processing the request.
The CGI process has a flaw and does not return a complete set of HTTP headers.
What you can try:

Check the event logs on the system to see whether the CGI process is shutting down unexpectedly.
Troubleshoot the CGI application to determine why it is not sending a complete set of HTTP headers.
More Information... This error occurs when the CGI process handling the request exits before it finishes sending the response to IIS.

--------------------------------------------------------------------------------
Server Version Information: Internet Information Services 7.0.

Thanx in advance,
badri